Boganmeldelse: Livet i den usynlige verden

af Ejnar Hjorth

I DVD-serien: “Martinus som vi kendte ham“ for­talte Aage Hvolby, at da de fik beskeden om at deres medarbejder Mogens Møller var død, sagde Marti­nus: “I skulle bare vide hvor dejligt det er.“ !

Vi har jo svært ved at forestille os, hvordan livet er i den åndelige verden. Men her er en bog, der handler om det. – Den illustrerer levende og meget realistisk tilværelsen i den usynlige verden.

Når man har læst den, forstår man bedre den be­mærkning, som Martinus kom med.

Bogen er skrevet af Anthony Borgia. Han er medie for monsignor Robert Hugh Benson, der levede i England, 1871-1914 og som var en særdeles berømt og anerkendt forfatter. Han fader var ær-kebiskop af Canterbury. Kort tid efter sin faders død, konverte­re-de han til den katolske tro og har skrevet en ræk­ke bøger, bl. a. "Verdens herre”, som er oversat til dansk af forfatteren Johannes Jørgensen, som også har skrevet forordet.

Anthony Borgia skriver:

“Den bedste modgift mod frygt er viden. Især hvis frygten drejer sig om, hvad der sker efter vi har forladt denne verden og overgår til en anden. Hvis vi vil vide, hvordan der er i denne anden ver-den, må vi spørge nogen, der lever der og videre­bringe, hvad vedkommende fortæller. Det er selve formålet med denne bog.“

Det er en meget realistisk beretning og man bliver godt til mode, når man læser bogen. Den får min varmeste anbefaling.

Man kan høre de første kapitler læst op og se en film som illustrerer teksten.

Det er en bog i høj papirmæssig kvalitet og i en smuk indbinding.
249 sider. 199,- kr.

Livet i den usynlige verden