Information om Det Tredie Testamente på Bornholm

af Kaj Gøttler Jensen

Torsdag den 5. april mødte jeg spændt og nysgerrig op på Svaneke Bibliotek, da Jan Schultz startede en ny foredragsrække om Martinus. Jeg havde læst om denne nye foredragsrække i en større artikel med et foto af Martinus ved sit arbejdsbord i Bornholms Tidende.

Foredraget startede kl. 19 og blev holdt i et lokale med store, flotte Martinus-symboler på væggene, som Jan Langekær og Hellebeth Hansen fra Livets Skole i Brøndbyøster i forvejen havde sat op. Lokalet var fyldt godt op, og deltagerne lyttede interesseret til Jans foredrag, der var velforberedt. Han talte godt og uden manuskript – kun en lille seddel med stikord. Emnerne var mange, bl.a. ”kredsløbsprincippet”, ”unaturlig træthed” og ”kærlighed”.

Der var mange gode spørgsmål fra tilhørerne undervejs, og efter en lille kaffepause var der spørgetime. Stemningen var rigtig god, og samtlige tilhørere blev helt til kl. 21:30. Jeg fik en god snak med Jan Schultz og flere af de veloplagte gæster. Nogle var helt nye uden forudgående kendskab til Martinus åndsvidenskab.

Foredragene fortsættes den første torsdag i hver måned, ligesom Jan holder gruppemøde samme sted den først onsdag i hver måned. Jeg skal heldigvis til Bornholm igen den 1. maj, og der er ingen tvivl om, at jeg igen skal opleve en god aften på Svaneke Bibliotek torsdag den 3. maj kl. 19!

Der er også foredrag i juni, og efter en sommerpause på to til tre måneder fortsætter foredragene igen til efteråret. Er du til den tid på de kanter, og ligesom jeg er blevet nysgerrig efter at se, hvad der her foregår, så ring for en sikkerheds skyld i forvejen til Jan Schultz, tlf. 29 93 30 85. Tilmelding til foredragene er dog ikke nødvendig, og deltagelse er gratis. Det skal også nævnes, at gruppen har en Facebook-side, der hedder Martinus Bornholm.

Rønne bibliotek

Rønne bibliotek

Udstilling - Rønne bibliotek

Udstilling - Rønne bibliotek