The Third Testament on Mind - Body - Spirit Festival May 2018

af Jan Langekær

Udstilling i Olympia, Kensington, London ”The Third Testament” udstilles for fjerde gang i Olympia London fra den 25. til den 28. maj 2018, og nu med Alex fra vores London studiegruppe på standen.

Det er fjerde gang at ”The Third Testament Foundation” (Fonden Det Tredie Testamente) udstiller i London.

På vores ”The Third Testament” stand i London kommer besøgende fra hele verden, og en del af dem er nu startet i vores ”Talk & Dialogue group about The Third Testament and Martinus Spiritual Science i London”.

I år meldte der sig 15 helt nye studerende til vores studiegruppe med ”Talk & Dialog”, den 1. september 2018 i Willesden Green, London.

Udstillingerne trækker nye interesserede åndsforskere til som så begynder i vores London studiegruppe.

Der blev ført mange dybe samtaler vores stand på den årlige MindBodySpirit Festival, om Martinus åndsvidenskab og Det Tredie Testamente.

At udstille Det Tredie Testamente / The Third Testament by Martinus i London har vist sig at være en rigtig god ide. Og det har været en stor glæde at tale med alle de besøgende som kommer fra hele verden.

Der siges at være mere en 200 nationaliteter i London, og vi har da også fået henvendelser fra alle 7 kontinenter, hvor flere af dem har bedt os om at komme med vores udstilling til deres lande og verdensdele. Standpersonalet har hidtil udelukkende været danskere primært fra LIVETS SKOLE i Martinus ånsvidenskab i Brøndby, men fra maj 2018 var der for første gang en ung studiegruppedeltager fra vores nyoprettede Talk & Dialogue gruppe i London.

Jan Langekær og Alex White

Jan Langekær og Alex White taler med besøgende på standen i Olympia, London

Alex White

Alex White taler med besøgende på standen i Olympia, London